Darba mērķis bija izveidot ergonomisku servēšanas paplāti viesmīļiem vidējas klases restorānos, bāros, kafejnīcās, balstoties uz problēmām, kuras ir definētas, uzklausot produkta lietotājus un pētot esošos patentus.
Izstrādājuma koncepcija sevī ietver ne tikai ergonomikas attīstību paplātē, bet arī izmantoto materiālu - reciklētu polipropilēnu, izmantojot spiedliešanas tehnoloģiju, tādejādi attīstot ilgtspēju.
Servēšanas paplātes kopējais tēls ir radies iedvesmojoties no ģeometriskiem locījumiem, kas to veido par mūsdienīgu, ergonomisku, inovatīvu izstrādājumu. Paplāte ir viegli lietojama un ergonomiski pielāgota cilvēka rokai, pateicoties telpiskajam locījumam, un izveidotajiem griezumiem, kas slodzes momentu pārvieto tuvāk elkonim, samazinot muskuļu pielietoto spēku.
400 x 400 x 40
MĀRA PURIŅA
Autors(-i): Māra Puriņa
Autora e-pasts: purina.mara@gmail.com
Autora uzņēmums: RTU
Autora mājaslapa: http://NAV
Andra Ulme
Skolotāja/pasniedzēja/darba vadītāja vārds: Māra Puriņa