Tendence pusdienu pārtraukumā darba vietā pagatavot uz vietas līdzi paņemtos produktus kļūst aizvien populārāka. Sagatavojot ēdienu biroja telpās, būtisks ir trauku daudzums un to funkcionalitāte. “Flotē” ietilpst lielais salātu trauks ar izveidotu atbalstu dēlītim. Traukā ērti gan sagatavot, gan pasniegt ēdienu, Virtuves dēlītis funkcionāli piemērots salātu traukam un šķīvim tā, lai atvieglotu griešanas procesu.. Bļodiņu formai risinātas dažādas variācijas. Darbam būtiski formas un tehnoloģiju eksperimenti. Materiāli: pigmentēta lejamā akmens masa, glazūra, koks.
8 priekšmeti
Jānis Brants
Autors(-i): Līva Elza Harkeviča
Autora e-pasts: lielha@inbox.lv
Autora uzņēmums: PIKC RDMV
Autora mājaslapa: http://nav
Daina Zvanītāja, Esmeralda Purvišķe
Skolotāja/pasniedzēja/darba vadītāja vārds: PIKC RDMV